Tuesday, March 22, 2011

Min Olen Jaana Jaana Huitti

Min Olen Jaana Jaana Huitti
Minulla on ollut vahva ohjaus mukana l"api el"am"ani, niin kuin se jokaisella on, aina mad hetkess"a sit"a ei kykene tiedostamaan.

Jo lapsena tunsin valtaisaa sis"aist"a paloa saada auttaa ihmisi"a. Tuolloin ajattelin "minusta tulee isona, hieroja, kampaaja tai tarjoilija". Pienen kyl"an kasvattina k"avin paikallisen ammattikoulun ravitsemisty"ontekij"a -linjan ja siell"a tyk"astyin tarjoiluun. Kerrankin saisin palvella ja antaa ihmisille iloa. Niinp"a irtaannuin lapsuuteni kodista 18 - vuotta t"aytetty"ani ja matkasin Lahteen hotelli -ja ravintola kouluun opiskelemaan tarjoilijaksi. Koulusta valmistuttuani p"a"adyin ravintola-alalle t"oihin. Siell"a kohtasin ty"otovereinani ihmisi"a, jotka toivat minulle ensimm"aist"a kertaa selke"asti tietoa henkisyydest"a. He puhuivat hengist"a ja n"akemisest"a, ennustamisesta. Nuorelle naiselle (19 v) tuo kaikki uusi oli jopa hieman pelottavaa, vaikkakin sisimm"ass"ani tunsin saavani asiaan yhteyden.

Minulle ohjattiin ihmisi"a, tapahtumia ja tilanteita, joiden kautta sain vahvistettua intuitiivisuutta itsess"ani.

"L"aheinen yst"av"att"areni oli kokenut vahvaa p"a"ans"arky"a jo 3 kk ajan. Ymm"arrett"av"asti jossain tulee raja vastaan ja niin h"an vet"aytyi lapsuuden maisemiinsa lep"a"am"a"an, kutsuen minut mukaansa. Seuratessani h"anen kipuja ja huonovointisuuttaan aloin tuntea vahvaa tarvetta saada auttaa h"ant"a. Istahdin h"anen s"angynlaidalleen ja laitoin k"ateni h"anen p"a"ans"a ymp"arille, pyysin ajatuksissani suurta tahtoa, armoa ja rakkautta tuntien "rakas Jumala, auta minua auttamaan. Anna minulle tieto ja apu siihen, kuinka voin saada t"alt"a ihmiselt"a t"am"an kivun pois". L"ahes samalla kerralla tunsin kuinka k"asiss"ani alkoi tuntumaan l"amp"o"a ja ik"a"ankuin k"ammeniss"a ja sormissani olisi hell"a"a painetta. S"aps"ahdin ja vedin k"ateni kauemmas. Tunne pysyi k"asiss"ani kuitenkin ja tuo paine ik"a"ankuin liikutti k"asi"ani, ohjasi niit"a takaisin yst"av"att"areni p"a"an luo. Jokin minussa sai luottamuksen ja rauhankin aikaan, mantelpiece"a istuin jonkin hetken siin"a, mad pit"aen k"asi"ani h"anen p"a"ans"a p"a"all"a. En koskenut h"aneen, pidin mad ilmassa ja l"ahell"a k"asi"ani. Kun k"asiss"ani loppui tuo tunne, alkoi yst"av"att"areni puhumaan "oloni alkaa helpottamaan, kipua on en"a"a takaraivolla ja sekin on nyt mad v"ah"aist"a". T"am"a kokemus lukuisan muun joukossa sai minut kysym"a"an, kyseenalaistamaan, kiinnostumaan ja kokemaan lis"a"a uusia ihmeellisyyksi"a.

Intohimoni ihmisten palvelemiseen vei minut markkinointia opiskelemaan kauppaopistoon. Merkonomiksi valmistuttuani j"ain kuitenkin vaille ty"opaikkaa. Hy"odynsin tuota aikaa opiskelemalla suoramarkkinointia oppisopimuksella. Huomatessani, ett"a olisin voinut myyd"a helposti tuotteitamme, koska n"ain ihmisess"a olevat heikkoudet ja niihin koskettaen he olivat valmiita taipumaan ostop"a"at"okseen, en kyennyt tekem"a"an myynti"a en"a"a hetke"ak"a"an kauempaa.

Ledge"a minusta tuntui v"a"ar"alt"a ohjailla ihmisi"a kohti haluttua lopputulosta.

El"am"a opettaa ja kuljettaa, minutkin vei Kuopioon. Tavattuani uusia ihmisi"a, joista syntyikin l"aheisi"a yst"avyyssuhteita, aloin yh"a enemm"an kiinnostua henkisyydest"a, el"am"ast"a ja siit"a kuka olen. Minua kiehtoi el"am"antapa jota osa heist"a eli. Pyrin itse samankaltaiseen my"os, mutta pian havainnoin, ett"a kaiken on synnytt"av"a omasta halusta ja uuden asian on minulle hyv"a tulla el"am"a"ani pikkuhiljaa, en voi kerralla muuttaa elintapojani. Henkiset kirjat tupsahtelivat kohdalleni, olinkin niist"a eritt"ain kiinnostunut tuolloin. Kohdallani tapahtui niin, ett"a koin el"am"a"a ja pian luin el"am"an opetuksestani kirjasta. Tai toisinp"ain, kun luin kirjasta vaikkapa intuitiiviseen n"akemiseen liittyv"a"a, alkoi minulle tuo ominaisuus tulla osaksi el"am"a"ani. T"am"an vuoksi olen lukenut varsin v"ah"an henkisi"a kirjoja el"am"ani aikana. Luin juuri sen, mik"a todella kutsui minua, ja antoi minulle siin"a hetkess"a sen mit"a koin tarvitsevani.

Palvelemisen ja auttamisen haluni vei minut Kuopion Sosiaali - ja Terveydenhuolto-oppilaitokseen ja kouluttauduin hierojaksi. Hoitoala, ihmisten kohtaaminen ja heid"an auttaminen sai kohdallani uusia puolia intuitiivisuudessani esiin. Useasti asiakkaan kohdalla tiedostin asioita h"anest"a, kunnes lopulta tuli tilanteita jossa puhuin tietoisuuttani "a"aneen, ymm"art"am"att"a mit"a n"akyni, intuitiivinen kokemukseni tarkoittaa. Sain v"alit"ont"a palautetta asiakkailtani, jossa he usein herkistyiv"at, mantelpiece"a "a"aneen sanomani asia kosketti heit"a l"ampim"asti. Tunteiden vapautuminen auttoi kehon eheytymisess"a, ensin purkautuen itkuksi, nauruksi tai muunlaiseksi kokemukseksi. Lopulta kuitenkin helpotukseksi ja kiitollisuuden tunteeksi. Koin kiitollisuutta siit"a, ett"a el"am"a antoi minulle mahdollisuuksia kasvaa ja oppia uutta.

Henkinen kasvuni alkoi todella saada vauhtia vuonna 2007. Perustin Jaanan hoitolan jossa tein n"akij"an"a, energiahoitajana ja henkisen kasvun ohjaajana palvelemista, auttamista ihmisten terveydess"a ja kasvussa. Yht"alailla kun toisia ohjasin, tulin itse ohjatuksi ja siten ohjaajan taidot ja tiedot minussa vahvistuivat, laajenivat.

Minulla on ollut hyvin kauan vahva tahto kohdata tunteeni, ymm"art"a"a ja siten tiedostaa omaa toimintatapaani, ajatus- ja tunnemaailmaani. Paljon mieluummin olen sen kohdannut kuin painanut nappia "kelaa taaksep"ain" ja ottanut saman uudestaan ja uudestaan kokemukseksi. Kasvuni ja itseni kohtaaminen tapahtui lapsiani kasvattaessa, ihmisi"a auttaessa, arkea el"aess"a. Yksi vahva kokemukseni syntyi kun sain palovamman keitinvedest"a jalkap"oyt"a"ani ja olin hoitovirheen kautta kokonaisen kuukauden vuoteessa. Tuolloin sain vahvaa ohjausta siihen kuinka minun tuli kohdata oman el"am"ani aikana olleita tapahtumia. Tehd"a anteeksiantoa itselleni sek"a kaikkiin el"am"ass"ani kohtaamille ihmisille joita tuo tapahtuma, tilanne oli koskettanut. Koin monella tasolla vapautumista anteeksiantamisprosessin p"a"atytty"a. Sain omaa voimaani ja ymm"arryst"a yh"a syvemm"all"a tasolla siit"a kuka olen.

Tiedostin rakkauden minussa. Sain el"am"ani suuren henkisen kokemuksen, henkisen her"a"amisen, joku voisi kutsua sit"a jopa valaistumiseksi. Tuosta kokemuksesta l"ahtien olen n"ahnyt kaikkeutta, ihmisten el"am"a"a, omaa el"am"a"akin vailla ihmisyyden harhaa. Pyyteet"on rakkaus on v"aritt"anyt kaiken katsomani ja n"ain tietoisuuteni ihmisyydest"a on saanut uuden merkityksen. K"avin samaan aikaan kuin kahta eri maailmaa kokemassa. Maailmaa jossa avaudun rakkauden tietoisuuksiin ja tunsin kuinka sieluni sulautuu osaksi henke"ani jolloin henkeni laskeutuu kehooni, olemukseeni t"aytt"aen minut, joka hetki rakkaudella ja viisaudellaan. Ja maailmaa jossa koin haasteellisia, raskaita kokemuksia, el"am"ani muuntuessa rakkaudeksi ihmisyydess"a, arjessani. Persoonassani oli yh"a ymm"art"am"att"omyys mit"a todellinen voima rakkaudessa on. Vaikka koin ykseytt"a, henkisi"a korkeita tietoisuuksia, n"ain maailmaa rakkaudessa ja hengess"ani, en silti viel"a persoonatasollani osannut ottaa tuota koko voimaa k"aytt"o"oni. Henkinen kasvu minussa jatkui yh"a.

N"ain alkoi el"am"ani haastavin kasvukausi, jossa jokainen kohta el"am"ass"ani sai konkreettisella tasolla mahdollisuuden v"aritty"a Jumalallisen totuuden, rakkauden tavaksi ilmenty"a el"am"ass"ani. Kivutonta tuokaan kasvu ei ole ollut. Menetin l"ahes kaiken, kotini jonne oikeus m"a"ar"asi 3 lastani asumaan is"ans"a kanssaan. Henkisen opettajan ty"oni, terveyteni hetkellisesti, talouteni. Jokainen kuukausi elin rahallisesti tiukilla ja n"ain konkreettisesti n"alk"a"a, enk"a tiennyt onko el"am"ass"amme seuraavassa kuukaudessa en"a"a kotia, mantelpiece"a rahaa mad ei ollut. Sosiaalituki ei riitt"anyt edes perusturvaan.

Se mit"a t"am"a kaikki opetti minulle oli hyvin suurta ja kaunista lopulta. Ledge"a sain kohdata todellisen irtip"a"ast"on kaikesta. Jopa "aitiydest"a, sen rooleista, omien tunteideni tasolla, ajatus -ja uskomusrakenteiden vapauduttua siit"a mik"a persoonassani oli rakentunut. Vapautuessani Jumalallinen rakkaus t"aytti tietoisuuteni ja pystyin hyv"aksym"a"an kauniina sellaisenkin ajatuksen, ett"a lapseni, joiden kanssa en voi el"a"a arkeani saisivat paremman "aidin kuin mit"a min"a olen heille "aitin"a. N"ain yst"av"att"areni minulle kerran sanoi ja hetken tuota ajatusta tunnustellesani, vapauduin ymm"arrykseen "en voisi mit"a"an kauniimpaa ja rakkaudellisempaa antaa lapsilleni kuin ihmisen heid"an el"am"a"ans"a joka on parempi "aiti kuin min"a "aitin"a heille". Mik"a rikkaus se olisikaan lapsilleni.

T"allaista irtip"a"ast"o"a tein suhteessa kaikkeen persoonassani ja her"a"amisen kokemus, valo minussa voimistui, vahvistui, henkeni olemus persoonani tietoisuudessa t"aytti olemustani. Elin kuin erakko puolentoista vuoden ajan, sen t"am"a persoonani tarvitsi vapauttaakseen uhriminuutta ja avautuakseen sallimukselle itsess"a.

Tuli aika l"ahte"a saamaan kokemuksia ihmisten keskuudessa. Koin suurta h"ammennyst"a siit"a, ett"a sanojani ei mad ymm"arret"a, mantelpiece"a en viel"a kyennyt puhumaan n"akemyksi"ani vailla harhaa siten, ett"a ihminen joka kokee harhaa ymm"art"aisi minua. Rakkauteni, energiani saivat aikaan ihmisiss"a vahvoja kasvun muutoksia ja t"am"a sai minut tuntemaan erillisyytt"a ihmisist"a. Tuo samainen heijaste joka oli ollut persoonani kasvuhaasteena, ett"a tulisin ihmisille n"akyv"aksi sellaisena kuin olen, nosti itse"a"an esiin. L"ahdin mukaan persoonani leikkiin siit"a, ett"a olen sama vanha min"a ja peittelin todellisuutta itsest"ani.

Henkeni olemus on persoonassani vahva ja kohdatessani ihmisen n"aen h"anen valonsa, h"anen syd"ameens"a ja rakkauden h"aness"a jolloin henkeni rakkaus virtaa kauttani monin tavoin koskettaen.

Tulin tienhaaraan. Annanko itseni olla osana ihmisi"a ja n"aytt"ayty"a heille siten, kuin ihmisille on soveliasta kuulla minun olevan, vai sallinko nyt olla t"aysin paljas, se kuka olen?

"Olen Jaana, virtaan rakkaudessa, kosketan ihmisi"a rakkaudella, sanoilla, teoilla ja siunaten. Teht"av"an"ani on olla ihmisten keskuudessa, auttaa heit"a muutoksessa ja henkisess"a kasvussaan. Rakkaus siunatkoon sinua, avatkoon sinutkin lopulta totuudelle itsest"asi. Katso my"os Jaanan ja Petri Huitin Beloved Solutions -sivusto".


0 comments:

Post a Comment